Izrada web shopa DobarPotez - Microbiome Power

Opis projekta

Trenutno diljem svijeta postoje tisuće istraživačkih projekata povezanih s mikrobiomom i stotine tvrtki koje istražuju moguće primjene. Postoje deseci web stranica, vijesti i drugih medija koji pokrivaju tu temu. U ovom moru informacija teško je filtrirati relevantne od nerelevantnih. Slično kao i u mnogim drugim područjima našeg života, priopćavanje znanstveno utemeljenih činjenica je ključno.

Unatoč impresivnom rastu u znanosti o mikrobiomu i povezanim aktivnostima tijekom posljednjih godina, postoji globalna potreba za više svijesti, transparentnosti i komunikacije na tom području. Te su potrebe izraženije u nekim područjima svijeta nego u drugim. Na primjer, u Njemačkoj gdje se MicroBiome Power nalazi postoji značajan broj akademskih grupa koje se bave istraživanjem mikrobioma. Međutim, u usporedbi s nekim drugim europskim zemljama, a posebno sa Sjedinjenim Američkim Državama, postoji veliki jaz između razine istraživačkih aktivnosti i razine ulaganja i komercijalne primjene.

Misija MicroBiome Power-a je zadovoljiti te potrebe prenošenjem znanstveno utemeljenih informacija o moći mikrobioma, kao i pružanjem usluga svim relevantnim industrijama, institucijama i pojedincima. Da bi se to postiglo, potrebno je jače umrežavanje istraživača, poduzetnika, investitora, utjecajnih i misaonih vođa u tom području.

Ovaj proces je dvostran:
S jedne strane su oni kojima je potrebno više informacija o značaju i potencijalnoj primjeni mikrobioma. S druge strane su oni koji su već svjesni i/ili aktivni, ali trebaju više praktičnih informacija i savjeta.

Cilj MicroBiome Power-a je spojiti oboje.

Za potrebe MicroBiome Power, izradili smo web stranicu i održali edukaciju vlasniku za samo stalno vuređivanje sadržaja.

Detalji projekta

Potrebna znanja:
Branding
Photoshop
User Experience Design
User Interface Design
Web Design
Web Development
WordPress
Content Management
Copywriting
Education
Projekt URL:
Posjeti stranicu

< prethodni   |   sljedeći >

We're Here To Help Your Business

Tu smo da pomognemo da tvoj business uzleti!

Pomoću ideja, inovacija, posvjećenosti i iskrene odlučnosti.